Een gezonde leefstijl is belangrijk, maar niet altijd makkelijk. Op dit platform bieden we online coaching aan, die je helpt om een gezonde leefstijl te krijgen of vast te houden. Je krijgt advies over gezonde voeding, maar ook tips over hoe je voldoende kan bewegen, stress kunt verminderen en uiteindelijk hoe je een gezond gewicht kan bereiken. Je kunt gebruik maken van deze coaching als je jouw leefstijl wilt verbeteren, of als je jouw gezonde leefstijl wilt vasthouden.

Een goede gezondheid begint bij een gezonde leefstijl, voor jong én oud. Het verbeteren van jouw leefstijl vóór en tijdens de zwangerschap kan zelfs bijdragen aan de gezondheid van je (toekomstige) kind. Ook als je een chronische ziekte hebt, kan een gezonde leefstijl helpen om je gezonder en fitter te voelen.

Het verbeteren of vasthouden van een gezonde leefstijl is zeker niet eenvoudig. MijnLeefstijlzorg.nl biedt daarom ondersteuning door het aanbieden persoonlijke online coachingsprogramma’s. Deze programma’s zijn ontwikkeld door het Erasmus MC, en worden aangepast aan jouw gezondheidssituatie. Kies voor één van de onderstaande programma’s en vul de korte vragenlijst in. Het gekozen programma zal je daarna voorzien van persoonlijke tips en berichten die je zullen helpen een gezonde leefstijl te krijgen en/of te houden!

picture female 2